Всички заклинания, че не може да се направи едно или друго

...
Всички заклинания, че не може да се направи едно или друго
Коментари Харесай

Единственото стабилно правителство е между двете големи партии

Всички заклинания, че не може да се направи едно или друго държавно управление - допълнително утежняват рецесията, в допълнение изправят страната пред непоправими последици. Това разяснява водачът на ГЕРБ Бойко Борисов. Ако няма постоянно държавно управление, не може да има и бюджет, акцентира той.

„ Трябва да проявим разсъдък, единодушие и толерантност. Единственото устойчиво и дълготрайно държавно управление е сред двете огромни обединения. По създание, ние имаме идентични визии на 99% в стратегиите си ”, съобщи още водачът на ГЕРБ. 

„ Без нас не може да има държавно управление. Поставяме България над всичко, желаеме с нас да се отнасят с почитание ”, съобщи още той, представен от Нова. И добави, че чака в идващите дни повече разсъдък и мъдрост от политическите партии, в противоположен случай ще отидем на избори без бюджет.

Борисов разгласи, че претендентът за ръководител на Народното събрание от ГЕРБ ще бъде още веднъж Росен Желязков, а за зам.-председател Росица Кирова. Председател на групата на партията в 49-ото Народно заседание ще бъде Десислава Атанасова, а зам.-председатели - Деница Сачева, Теменужка Петкова и Росен Христов.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР